Yritys

Yrityksemme on aloittanut vuonna 2004 makeavesilaitteiden myynnin ja valmistuksen. Alusta saakka on palveluun kuulunut myös laitteiden asennus, huolto, käyttötuki ja neuvonta. Olemme aina panostaneet  kokonaisvaltaiseen palveluun sekä asiakastyytyväisyyteen. Olemme 16 vuotisen toimintamme aikana mahdollistaneet monen mökkiläisen vedensaannin ja vedenpuhdistuslaiteitamme on tällä hetkellä asennettuna Suomessa jo yli 400 kpl.

 

TUTKITUSTI PUHDASTA JA TURVALLISTA JUOMAVETTÄ

Liikeideamme, mihin uskomme lujasti, on se, että me pystymme takaamaan asiakkaalle tutkitusti turvallista sekä puhdasta juoma- ja talousvettä joko meri-, järvi- tai kaivovedestä.

 

TUOTTEITTEMME LAATUTESTAUS JA KEHITYSTYÖ

Testaamme ja kehitämme omia sekä edustamiamme laitteita jatkuvasti . Laitteita käytetään vuorokauden ja vuoden ympäri kun uusien komponenttejen ja materiaalien kestävyyttä sekä laatua testataan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua ja laitteiden helppokäyttöisyyttä. Juomaveden turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta.

OPASTAMME, ASENNAMME JA PALVELEMME

Asennusvaihtoehtoja on monia. Autamme löytämään teille sopivimman. Laitteet ovat nopeita ja selkeitä asentaa, sillä niissä on mm. SpeedFit kytkimet letkuissa. Laitteiden helppokäyttöisyys ja huollon helppous ovat seikkoja, joihin on kiinnitetty huomiota.

Malleja löytyy veden käyttömäärän mukaan pienempiä ja isompia, jopa useamman talouden yhteiskäyttöön soveltuvia laitteita.

Veneilykäyttöön löytyy myös oma tuotesarja.