juomavesi.fi

Since 2004

Yritys

 

 

 

 

 

Yrityksemme on aloittanut vuonna 2004 makeavesilaitteiden myynnin ja asennuksen. Alusta asti on palveluun kuulunut myös laitteiden asennus, huolto, käyttötuki ja neuvonta. Olemme panostaneet alusta asti kokonaisvaltaiseen palveluun sekä asiakastyytyväisyyteen. Olemme lyhyessä ajassa varmistaneet monen mökkiläisen vedensaannin ja vedenpuhdistuslaiteitamme on tällä hetkellä asennettuna Suomessa jo yli 300 kpl.

 

Tutkitusti puhdasta ja turvallista juomavettä

Liikeideamme, mihin uskomme lujasti, perustuu siihen tosiseikkaan, että me pystymme takaamaan asiakkaalle tutkitusti turvallista sekä puhdasta juoma- ja talousvettä joko meri, järvi tai kaivovedestä.

Kaivon poraamisessakin on haasteensa

Kaivon poraaminen saattaa joskus epäonnistua, vettä ei tule ollenkaan tai liian vähän. Pahimmassa tapauksessa vesi voi olla saastunutta.

Tarjoamme tähän varman ratkaisun. Voimme luvata, että laitteillamme asiakas saa puhdasta ja raikasta juoma sekä talousvettä käyttöönsä kilpailukykyiseen hintaan. Vesi on myös kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuosina tasalaatuista.

Tuotteittemme laatutestaus ja kehitystyö

Päämiehemme testaa ja kehittää tuotteitaan jatkuvasti. Laitteita käytetään vuorokauden ja vuoden ympäri kun testataan uusien komponenttejen ja materiaalien kestävyyttä sekä laatua.

Asiakkaille halutaan tarjota vain parasta laatua, mitä on saatavilla käänteisen osmoosin alueella. Tämä erottaa meidät kilpailijoistamme; haluamme että asiakas saa parhaan mahdollisen laadun sekä helppokäyttöisyyden. Juomaveden turvallisuus terveyden kannalta on toki huolellisen varmistamisen arvoinen asia muutenkin.

Opastamme, asennamme ja palvelemme

Asennusvaihtoehtoja on monia. Autamme löytämään teille sopivimman. Laitteet ovat nopeita ja selkeitä asentaa, sillä niissä on mm. SpeedFit kytkimet letkuissa. Laitteiden helppokäyttöisyys ja ymmärtäminen sekä huolto ovat seikkoja joihin on kiinnitetty huomiota.

Malleja löytyy veden käyttömäärän mukaan pienempiä ja isompia, jopa useamman talouden yhteiskäyttöön soveltuvia laitteita.

Veneilykäyttöön löytyy oma tuotesarja laitteita.