juomavesi.fi

Since 2004

2 PIENI SAARISTOPAKETTI

Valmistaja:

Afflux Water


Hinta:

9 800 € (sis.alv 24%)

Suosituin vesijärjestelmämme – PIENI SAARISTOPAKETTI

Laadukasta juomavettä ilman kemikaaleja. Pieni saaristopaketti on täydellinen makeavesilaite, jota suositellaan mukavaan vapaa-ajan asumiseen, jossa vaatimuksena on puhdas juomavesi ja riittävä vedensaanti astian- ja pyykinpesuun sekä suihkuun. Kapasiteetti on n. 100 litraa tunnissa. Mitattu +5 °C ja suolapitoisuus 0,7%.

Puhdistus tapahtuu kalvoerotuksella eli n.k. käänteisosmoosilla, joka on ilman kemikaaleja toimiva, ympäristöystävällinen menetelmä. Saatavan veden laatua valvoo jatkuva, AUTOMAATTINEN TARKISTUSMITTAUS. Vähäinen huoltotarve ja vaivaton käyttö Huollon tarve vähenee uuden, ainutlaatuisen, automaattisen itsepuhdistusmenetelmän ansiosta, joka takaa parhaan mahdollisen vedenpuhdistustehon. Menetelmä pidentää kalvon käyttöikää ja lisää sen kapasiteettia sekä vähentää epäpuhtaan meriveden aiheuttamaa sisäkomponenttien kulumista.

Kun laitetta ei käytetä, aktivoituu puhdistustoiminto (Re-fresh). Vesi kiertää tällöin sekä Rolux’issa että puskurisäiliössä. Näin varmistuu hyvälaatuisen veden saanti esim. matkan jälkeen.

Huollon tarve on vähäistä. Ainoastaan esisuodatin on puhdistettava ja hienosuodatin vaihdettava tarvittaessa. Vuosittainen huolto rajoittuu kalvon puhdistukseen ja tarvittaessa laitteen käsittelyyn suoja-aineella kauden päättyessä. Laitteisto voi tällöin talvehtia kylmässä. Kaikki toimenpiteet on tehtävissä itse.

Asennus käsittää letkun liittämisen sisään tulevaan veteen, viemäriin ja puskuritankkiin. Sähköliittäntä tehdään pistotulpalla. Ohjaustaulu on selkeä ja havainnollinen on-screen-displayn ansiosta. Syöpymisvaurioden välttämiseksi laite on valmistettu ja muotoiltu muovista ja ruostumattomasta teräksestä.

Pieneen saaristopakettiin sisältyy:

Puhelintuki 7 päivää viikossa

Merivesikori ja takaiskuventtiili
Merivesipumppu
Esisuodatinyksikkö 20″ ja suodattimet 3 paria
Suolanpoistolaitteisto Rolux 100 l/h
UV-Valo käsittely puhtaalle vedelle lisäsuojaa mikrobeja
vastaan.
Mineraalisuodatin pH säätöä varten tärkeä kodinkonelle ja
lämminvesivaraajille.
Jakelupmppu Grundfoss MQ-45
Puskurisäiliö 300 l, jossa pintakytkin ( 750l optiona )
Letkut 12 mm