juomavesi.fi

Since 2004

Meriveden puhdistus

Puhdistuslaitteella merivedestä juomakelpoista vettäMeriveden puhdistus perustuu kalvotekniikkaan. Kalvon läpi painetaan merivettä 12-15 baarin paineella ja erotus tapahtuu kalvon sisällä – kalvo poistaa merivedestä epäpuhtaudet kuten suolan, bakteerit, virukset ja sinilevän. Tämä on ainoa tapa puhdistaa merivesi juoma- ja talouskäyttöön ilman kemikaaleja ja saada puhdasta makeaa vettä saari- ja mökkikohteisiin.

Merivedestä juomavettä ja talousvettä

Juomavettä voidaan kuljettaa vielä suhteellisen helposti mökeille ja saaristoon. Suuremmaksi ongelmaksi muodostuukin yleensä talousveden saanti. Talousveden tarve on suuri ja sitä kuluu varsin runsaasti. Meriveden puhdistus ratkaisee saaristokohteiden talousvesiongelman.

Makeavesilaitteella meriveden puhdistus onnistuu helposti ilman kemikaaleja. Lopputulos on puhdistettua merivettä eli puhdasta ja hyvänmakuista makeaa vettä, jota voidaan käyttää niin peseytymiseen talousaskareisiin kuin juomavetenä.
Hyödynnä merivesi ja lopeta makean veden roudaaminen mökille!

Meriveden puhdistuslaitteet – autamme mielellämme mallin valinnassa

Meriveden puhdistuslaitteita löytyy eri malleja – jokaiselle jotakin. Tarpeet ja tilat ovat erilaisia, joten myös ratkaisuja löytyy moneen eri tarpeeseen.
Meriveden puhdistus – tutustu laitteisiin »

Kartoitus kuuluu aina palveluumme. Pitkän ja kattavan kokemuksemme ansiosta pystymme kertomaan sinulle yleensä jo heti puhelimessa mikä toimii ja mikä ei. Keskustelun perusteella suosittelemme sopivia ratkaisuja kyseiseen kohteeseen ja kerromme mitä pitää tehdä, jotta veden puhdistus toimii optimaalisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
040 520 1899
mikael.hjort@juomavesi.fi

Puhdistuslaitteet sopivat myös porakaivoihin

Makeavesilaitetta voidaan käyttää porakaivoveden puhdistamiseen, kun porakaivon vesi on epäpuhdasta. Käänteisosmoosilaite muuttaa saastuneen porakaivoveden jälleen puhtaaksi juoma- ja käyttövedeksi.

Harkitsetko porakaivon tekemistä?

Makeavesilaite on hyvä vaihtoehto porakaivolle, sillä saaristoon tehdyistä porakaivoista jopa 85% epäonnistuu tavalla tai toisella. Vettä tulee liian vähän tai ei ollenkaan. Lisäksi porakaivoon voi päästä suolaista merivettä tai veteen sekoittuu muita epäpuhtauksia, kuten rautaa tai mangaania.

Meriveden puhdistus – kokemusta ja hyvää palvelua

Olemme toimineet alalla vuodesta 2004 ja olemme Suomen vahvin osaaja meriveden puhdistuksessa. Kohteemme ovat useimmiten mökki- ja saaristokohteita, joissa merivedestä tehdään juoma- ja talousvettä.
Asiakaspalvelumme on alan kattavinta ja varaosat saat suoraan hyllyltä. Puhelinneuvontamme palvelee arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 10-18. Saat meidät aina kiinni, kun tilanne sitä vaatii.
Ota yhteyttä »