juomavesi.fi

Since 2004

Käänteisosmoosilaite tekee merivedestä puhdasta

Meriveden juomakelpoiseksi muuttava käänteisosmoosilaite eli makeavesilaite sopii erityisen hyvin saaristokohteisiin ja kaukaisiin merenrantamökkeihin, joihin kunnan vesiverkko ei ylety ja vedenlähdettä ei löydy. Laite puhdistaa meriveden, jolloin merivedestä tulee juomiseen sekä talouskäyttöön sopivaa makeaa vettä.

Käänteisosmoosilaitetta voidaan käyttää myös olemassa olevien porakaivojen puhdistamiseen. Jos porakaivon vesi on epäpuhdasta, voidaan kaivoon asentaa käänteisosmoosilaite.

Käänteisosmoosilaitteen toimintaperiaate

Käänteisosmoosilaite toimii kalvotekniikalla. Vesi kulkee laitteen kalvon läpi 12-15 baarin paineella ja erotus tapahtuu kalvon sisällä. Kalvo erottelee merivedestä pois epäpuhtaudet, kuten poistaa  suolan, bakteerit, virukset ja sinilevän. Lopputulos on puhdasta makeaa vettä, jota voidaan käyttää sekä juomavetenä että talousvetenä.

Millaisiin kohteisiin laite soveltuu?

Käänteisosmoosilaite sopii jokaiselle mökille sekä saarikohteisiin. Laite vie vain vähän virtaa, joten se soveltuu käytettäväksi erinomaisesti myös sähköverkon ulkopuolisiin mökkeihin, joissa sähkö tuotetaan aurinkokennojen avulla.

Tutustu tuotevalikoimaamme »

Laitteen käyttö ja huolto

Käänteisosmoosilaite on erittäin helppokäyttöinen ja huoltotarve on suht vähäistä.

Käyttökauden aikana laitteen erillissuodatin, joka suodattaa merivedestä pois isot partikkelit, tulee vaihtaa pariin otteeseen. Toimenpidettä varten olemme tehneet laminoidun pikaoppaan, jonka voit kiinnittää esimerkiksi pumppuhuoneen seinälle. Ohjeet suodattimen vaihtamiseen on kuvattu oppaassa yksinkertaisesti vaihe vaiheelta.

Jos haluat helpottaa elämääsi entisestään, voit tehdä kanssamme huoltosopimuksen. Huoltosopimus pitää sisällään muun muassa laitteen huoltotoimet syksyllä ja keväällä. Talveksi laite täytetään elintarvikeglygolilla, joka kestää jopa -35 asteen lämpötiloja. Keväällä teemme tarvittavat toimet, jotta laite tuottaa puhdasta vettä, kun saavut mökille ensimmäistä kertaa.

Laite tulee suojata säänsuojakopilla vuoden ympäri.

Toimitusaika ja asennus

Tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 2-3 viikkoa. Itse asennus vie aikaa noin 3-4 tuntia. Sesonki alkaa helmi-maaliskuussa ja jatkuu syys-lokakuuhun.

Markkinoiden laadukkaimmat laitteet ja asiakaspalvelu

Olemme meriveden puhdistuksen ammattilaisia ja kuulumme alan Suomen vahvimpiin osaajiin. Kokemusta meiltä löytyy jo vuodesta 2004 ja olemme asentaneet käänteisosmoosilaitteita yli 350 mökki- ja saaristokohteeseen.
Asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista ja asiakkaat ovat kiittäneet erityisesti hyvää asiakaspalveluamme. Me palvelemme viikon jokaisena päivänä.

Puhelinneuvontamme palvelee arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 10-18. Voit soittaa meille aina, jos sinulla on ongelma tai haluat neuvoja laitteen käyttöön. Vastaamme ja autamme sinua mielellämme.

Katso yhteystietomme »

Ota yhteyttä ja kysy lisää ratkaisuistamme:

040 520 1899
mikael.hjort@juomavesi.fi