juomavesi.fi

Since 2004

Företaget

Företaget började år 2004 med att sälja och installera vattenrengörnings maskiner. Från första början har det ingått i tjänsten installering, service samt kundrådgivning. Vi vill ge våra kunder bästa möiliga service gällande våra produkter. Under en kort period har vi försäkrat många fritidsbostäders tillgång till vatten. Våra anläggningar finns nu installerade och i bruk hos ca: 300 fritidsbostäder i Finland.

Vårt utställningsutrymme är på Gråskinnstorget 1 i Hagalund Esbo. Här finns även våra serviceutrymmen. Vårt lager är på Sjömansgatan 39 i Helsingfors.

Vår affärside som vi tror hårt på baserar sig på det faktum att vi kan med våra produkter garantera rent dricks och hushållsvatten åt våra kunder enligt situationen antingen från havet, sjön eller en brunn. Att borra brunn innebär att ta en del risker. Vatten kommer inte alls eller för litet. Vattnet går inte att använda p.g.a föroreningar. Vattnet i brunnen ändras så småningom tills det inte går att använda.

Vi erbjuder ett säkert alternativ till att få rent dricks och hushållsvatten i svåra förhållenden till ett konkurrenskraftigt pris.

Testning och utveckling

Afflux Water testar och utveckar sina produkter ständigt. Maskiner används dygnet och året runt för att testa olika komponenter och material. Afflux Water vill erbjuda bara den bästa kvalitet som finns inom vattenrening och omvänd osmos åt sina kunder. Det här skiljer oss åt från våra konkurrenter.

Installations alternativ finns flera. Vi hjälper med att hitta och förverkliga den rätta åt er. Produkterna är lätta att installera p.g.a SpeedFit kopplingar

Att förstå ,använda och serva anläggningen är detaljer som är gjorda så enkla som möiligt.

Modeller finns för större och mindre vattenbehov. Från 100 l/h för familjens stuga till stora versioner som är tänkta för flere hushålls sambruk eller Cafeen och restauranger. Det finns även en modell utvecklad för båtbruk.

Välkommen och bekantgöra er med våra produkter. Ta eller be oss ta kontakt.

Mikael Hjort 040 5201899