juomavesi.fi

Since 2004

Pieni Saaristopaketti

Valmistaja:

Afflux Water


Hinta:

6 700 € (sis. alv)

Käytetty uudenveroinen.

Suosituin vesijärjestelmämme – PIENI SAARISTOPAKETTI

Laadukasta juomavettä ilman kemikaaleja
Pieni saaristopaketti on täydellinen makeavesilaite, jota suositellaan mukavaan vapaa-ajan asumiseen, jossa vaatimuksena on puhdas juomavesi ja riittävä vedensaanti astian- ja pyykinpesuun sekä suihkuun. Kapasiteetti on n. 100 litraa tunnissa.

Puhdistus tapahtuu kalvoerotuksella eli n.k. käänteisosmoosilla, joka on ilman kemikaaleja toimiva, ympäristöystävällinen menetelmä. Saatavan veden laatua valvoo jatkuva, automaattinen tarkistusmittaus.
Vähäinen huoltotarve ja vaivaton käyttö
Huollon tarve vähenee uuden, ainutlaatuisen, automaattisen itsepuhdistusmenetelmän ansiosta, joka takaa parhaan mahdollisen vedenpuhdistustehon. Menetelmä pidentää kalvon käyttöikää ja lisää sen kapasiteettia sekä vähentää epäpuhtaan meriveden aiheuttamaa sisäkomponenttien kulumista.

Kun laitetta ei käytetä, aktivoituu puhdistustoiminto (Re-fresh). Vesi kiertää tällöin sekä Rolux’issa että puskurisäiliössä. Näin varmistuu hyvälaatuisen veden saanti esim. matkan jälkeen.

Huollon tarve on vähäistä. Ainoastaan esisuodatin on puhdistettava ja hienosuodatin vaihdettava tarvittaessa. Vuosittainen huolto rajoittuu kalvon puhdistukseen ja tarvittaessa laitteen käsittelyyn suoja-aineella kauden päättyessä. Laitteisto voi tällöin talvehtia kylmässä.
Kaikki toimenpiteet on tehtävissä itse.

Asennus käsittää letkun liittämisen sisään tulevaan veteen, viemäriin ja puskuritankkiin. Sähköliittäntä tehdään pistotulpalla. Ohjaustaulu on selkeä ja havainnollinen on-screen-displayn ansiosta. Syöpymisvaurioden välttämiseksi laite on valmistettu ja muotoiltu muovista ja ruostumattomasta teräksestä.

Pieneen saaristopakettiin sisältyy:

Puhelintuki 7pv/vk

Suolanpoistolaitteisto Rolux 100 l/h. Kaikki kuluvat osat vaihdettu uusiin
Puskurisäiliö 300 l, jossa pintakytkin . Uusi
Mineraalisuodatin pH säätöä varten. Uusi
Jakelupumppu Grundfos MQ-45. Uusi
Esisuodatinyksikkö ja suodattimet. Uusi
Letkut 12 mm. Uudet
Merivesipumppu. Uusi
Merivesikori ja takaiskuventtiili. Uusi

Takuu 1 vuosi

Laitteiston mittoja: http: / /www.juomavesi.fi /html /mitat.html