juomavesi.fi

Since 2004

5 Romega 500 Paketti

Valmistaja:

Afflux Water Ab


Tuote-ID:

5


Hinta:

24 800€

Laadukasta juomavettä ilman kemikaaleja. Romega paketti on täydellinen makeavesilaite, jota suositellaan mukavaan vapaa-ajan asumiseen, jossa vaatimuksena on puhdas juomavesi ja riittävä vedensaanti . Kapasiteetti on n. 500 litraa tunnissa. Mitattu +5 °C ja suolapitoisuus 0,7%.
Puhdistus tapahtuu kalvoerotuksella eli n.k. käänteisosmoosilla, joka on ilman kemikaaleja toimiva, ympäristöystävällinen menetelmä. Saatavan veden laatua valvoo jatkuva, AUTOMAATTINEN TARKISTUSMITTAUS. Vähäinen huoltotarve ja vaivaton käyttö Huollon tarve vähenee uuden, ainutlaatuisen, automaattisen itsepuhdistusmenetelmän ansiosta, joka takaa parhaan mahdollisen vedenpuhdistustehon. Menetelmä pidentää kalvon käyttöikää ja lisää sen kapasiteettia sekä vähentää epäpuhtaan meriveden aiheuttamaa sisäkomponenttien kulumista.
Kun laitetta ei käytetä, aktivoituu puhdistustoiminto (Re-fresh). Vesi kiertää tällöin sekä Romegassa että puskurisäiliössä. Näin varmistuu hyvälaatuisen veden saanti esim. matkan jälkeen.
Huollon tarve on vähäistä. Ainoastaan esisuodatin on puhdistettava ja hienosuodatin vaihdettava tarvittaessa. Vuosittainen huolto rajoittuu kalvon puhdistukseen ja tarvittaessa laitteen käsittelyyn suoja-aineella kauden päättyessä. Laitteisto voi tällöin talvehtia kylmässä. Kaikki toimenpiteet on tehtävissä itse.
Asennus käsittää letkun liittämisen sisään tulevaan veteen, viemäriin ja puskuritankkiin. Sähköliittäntä tehdään pistotulpalla. Ohjaustaulu on selkeä ja havainnollinen on-screen-displayn ansiosta. Syöpymisvaurioden välttämiseksi laite on valmistettu ja muotoiltu muovista ja ruostumattomasta teräksestä.
Romegapakettiin sisältyy:
Puhelintuki 7 päivää viikossa
Merivesikori ja takaiskuventtiili
Merivesipumppu
Esisuodatinyksikkö 20″ X 5 Pentasuodatin
Suolanpoistolaitteisto Romega 500 l/h
UV-Valo käsittely puhtaalle vedelle lisäsuojaa mikrobeja
vastaan.
Mineraalisuodatin pH säätöä varten tärkeä kodinkonelle ja
lämminvesivaraajille.
Jakelupmppu Grundfoss MQ-45
Puskurisäiliö 750 l X 2 jossa pintakytkin
Letkut