juomavesi.fi

Since 2004

1 SEAGULL IV X-1 MARINE

Valmistaja:

General Ecology


Hinta:

890 € (sis.alv 24%)

Järvivedestä juomavettä?

SEAGULL IV X-1 MARINE

Järviveden sekä muun makean veden suodatin.
Kotiin, Mökille, Veneeseen

LAITE POISTAA VEDESTÄ Hajua, Makua, Bakteerit,Virukset,Raskasmetallit,Myrkkyjä.

Seagull IV puhdistusjärjestelmä on ainutlaatuinen, kompakti, laite, joka on suunniteltu muuttamaan minkä tahansa suolattoman veden hyvän makuiseksi turvallisesti nautittavaksi juomavedeksi. Koska Seagull IV puhdistusjärjestelmä kehitettiin ilmailun, veneilyn ja matkailuautoilun tarpeisiin, se on erityisen lujatekoinen, luotettava, yksinkertainen ja helposti huollettava. Se ei vaadi kemikaaleja tai sähköä. Seagull IV on kemikaalivapaa juomaveden puhdistusjärjestelmä. Huomaa, että voidakseen säilyttää olennaiset mineraalit ja suolat juomavedessänne , tarkoituksena ei ole poistaa vedestä suoloja.

Seagull IV on hyvin pienikokoinen, ja X-1 ja X-2K mallit ovat noin 13cm halkaisijaltaan, ja X-1 on noin 14cm korkea. X-2K malli on noin 25cm korkea. Nämä sopivat hyvin muiden laitteiden rinnalle, jotka on asennettu keittiön pesualtaan alle. Ja koska Seagull asennetaan joustavalla letkulla, ne voidaan helposti ottaa pois pesualtaan alta huoltoa varten. Suodattimen voi myös asentaa muualle jos ei ole pesuallasta. Seagull IV X-6, suurivirtauksinen ja suurikapasiteettinen järjestelmä on huomattavasti suurempi, mutta edelleen se on erittäin kompakti sen suodatuskykyyn nähden. Suodatin pystyy puhdistamaan noin 4000 l vettä jonka jälkeen yksinkertaisesti suodatin vaihdetaan. Suodatettavan veden määrä voi vaihdella riippuen vedessä olevien epäpuhtauksien määrästä. Tuotto on noin 3,8 l min jos käytetään vesiautomaattia tuomaan veden suodattimelle.

General Ecology, Inc. on vankalla perustalla,28 vuotta sitten perustettu yksityis omistuksessa oleva yhtiö, Olemme kehittäneet ”Rakenteellisen MatrixTM” teknologian jonka vain me olemme pystyneet säilyttämään ainoana lähteenä tälle teknologialle vaikka monet yritykset ovat yrittäneet kopioida sitä. Olemme laaja-alainen yritys ja varustamme suuria lentoyhtiöitä ympäri maailmaa, kuten United, Delta, American, TWA, Cathay Pacific, Quantas, Mexicana ja kymmeniä muita. Lisäksi vastaamme yksityistalouksien tarpeisiin sekä varustamme tutkimusryhmiä,suuria yrityksiä valtion laitoksia ja armeijan kenttäsairaaloita. Tuotteemme on maailmanlaajuisesti testattuja ja niitä myydään monissa maissa. Testattu myös VTT n laboratoriossa Suomessa, sekä Pasteur Instituutissa Ranskassa.

Asiakkaat ovat käyntikorttimme, uskomme, että pystytte arvioimaan yritystämme asiakkaiden perusteella. Vaihtosuodattimet ovat myöskin saatavilla maailmanlaajuisesti.
Seagull IV X – 1 Marine

Hinta: 890 €
Vaihtosuodatin : 170 €
Lue lisää: http://generalecology.com/category_products.php?category_name_url=in-home
Testi:http://generalecology.com/info/techmemocert