juomavesi.fi

Since 2004

1 ROZELL 50

Valmistaja:

AFFLUX WATER


Hinta:

6 700 € (sis.alv 24%)

VEDENPUHDISTUSLAITE RoZell 50 paketti

Laadukasta juomavettä ilman kemikaaleja
RoZell 50 paketti on täydellinen makeavesilaite, jota suositellaan mukavaan vapaa-ajan asumiseen, jossa vaatimuksena on puhdas juomavesi ja riittävä vedensaanti astian- ja pyykinpesuun sekä suihkuun. Kapasiteetti on n. 50 litraa tunnissa.
Tuotto on mitattu + 5°C vedessä jonka suolaisuus on 0,7%.

Puhdistus tapahtuu kalvoerotuksella eli n.k. käänteisosmoosilla, joka on ilman kemikaaleja toimiva, ympäristöystävällinen menetelmä. Saatavan veden laatua valvoo jatkuva, AUTOMAATTINEN TARKISTUSMITTAUS.
Vähäinen huoltotarve ja vaivaton käyttö
Huollon tarve vähenee uuden, ainutlaatuisen, automaattisen itsepuhdistusmenetelmän ansiosta, joka takaa parhaan mahdollisen vedenpuhdistustehon. Menetelmä pidentää kalvon käyttöikää ja lisää sen kapasiteettia sekä vähentää epäpuhtaan meriveden aiheuttamaa sisäkomponenttien kulumista.

Veden jälleenmineralisointi takaa että veden PH ja mineraalitasapaino on kunnossa.

Kun laitetta ei käytetä, aktivoituu puhdistustoiminto (Re-fresh). Vesi kiertää tällöin sekä RoZellissa että puskurisäiliössä. Näin varmistuu hyvälaatuisen veden saanti esim. matkan jälkeen.

Huollon tarve on vähäistä kiitos isojen esisuodattimien. Ainoastaan esisuodatin on vaihdettava tarvittaessa. Vuosittainen huolto rajoittuu kalvon puhdistukseen ja tarvittaessa laitteen käsittelyyn suoja-aineella kauden päättyessä. Laitteisto voi tällöin talvehtia kylmässä.
KAIKKI TOIMENPITEET ON TEHTÄVISSÄ ITSE. Koska RoZell 50`ssä on pikaliittimet ja on kevyt liikutella VOIT MYÖS TUODA SEN MEILLE TALVEKSI JOLLOIN PIDÄMME SIITÄ HUOLTA.

Asennus käsittää letkun liittämisen sisään tulevaan veteen, viemäriin ja puskuritankkiin.
RoZell asennetaan seinälle asennuskiskoon joten se ei vie
lattiatilaa.
Sähköliittäntä tehdään pistotulpalla. Ohjaustaulu on selkeä ja havainnollinen on-screen-displayn ansiosta. Syöpymisvaurioden välttämiseksi laite on valmistettu ja muotoiltu muovista ja ruostumattomasta teräksestä.
TEHONTARVE ON VAIN 125 W mikä mahdollistaa käytön
aurinkopaneelien kanssa.

RoZell 50 pakettiin sisältyy:

Puhelintuki 7 päivänä viikossa

Suolanpoistolaitteisto RoZell 50 l/h
Puskurisäiliö 140l, jossa pintakytkin optio 2×140l vesisäiliöt
Mineraalisuodatin pH säätöä varten(tärkeä kodinkoneille)
UV- valokäsittely antaa lisäsuojaa mikrobeja vastaan
Jakelupumppu Grundfoss MQ-35 tai 12V pumppu
Esisuodatinyksikkö ja suodattimet 5 ja 1 micr
Letkut 12 mm
Merivesipumppu
Merivesikori ja takaiskuventtiili